Loading...

شوید باقالی با گوشت

شوید باقالی با گوشت
طرز تهیه شوید باقالی با گوشت

سلام خانم های گل، عزیز و با سلیقه افتخار دارم که در خدمتتون باشم.

طرز تهیه شوید باقالی با گوشت:

من از گوشت راسته استفاده کردم، شما میتونید از ماهیچه یا گردن گوسفندی هم استفاده کنید.
طرز تهیه این غدا برای 4 نفر میباشد.
500 گرم گوشت راسته گوسفندی را میشوییم.
پیاز را خرد میکنیم با مقدار کمی روغن.
کمی که پیازها نرم شدند، گوشت را اضافه میکنیم وهمراه با پیاز کمی تفت میدیم.
مقداری زرد چوبه و فلفل میزنیم سپس آب را اضافه میکنیم تا روی گوشت ها را بگیرد بعد از جوش آمدن شعله را کم میکنیم تا آرام آرام بپزد.

یک ساعت بعد چند عدد هویج را که درشت خرد کرده بودیم در مقداری روغن تفت میدیم به گوشتمون که در حال پختن
هست اضافه میکنیم همچنین میتونید کمی آلوهم تو همون ظرف که هویج ها را تفت داده بودید با کمی رب اضافه کنید و کمی تفتش بدید آب رو بهش اضافه کنید و به گوشت اضافه کنید، زعفران و نمک را فراموش نکنید.

خب دوستان عزیز بریم سراغ برنج

  1. حالا 4 پیمانه برنج را میشوییم و با نمک خیس میکنیم.
    آب که جوش آمد باقالی ها را اضافه میکنیم تا کمی بپزه وقتی نیم پز شد، نمک را به آب برنج اضافه میکنیم.
    برنج ها را که از قبل خیس کرده بودیم را در قابلمه ای که در حال جوشیدن است میریزیم به از حدود 6 ـ 5 دقیقه جوشیدن برنج را آبکش میکنیم.
  2. ته قابلمه مقداری روغن، کمی آب و زعفران آب شده میریزیم.
  3. برنج و باقالی که آبکش شده را در قابلمه ریخته، رویش شوید میریزیم (من از شوید خشک استفاده کردم)
  4. لایه لایه شوید و برنج را روی هم بریزید، یادتان باشد شعله متوسط باشد و صبر کنید تا بخار کند.
  5. حالا آب روغنی را که آماده کرده بودیم را میریزیم روی برنج، دم کنی میگذاریم و شعله را کم میکنید بعد از حدود نیم ساعت برنج دم می کشد.
    مقداری زعفران را که قبلا آب کرده بودیم روی یک کفگیربرنج میریزیم تا موقع ریختن برنج در ظرف روی برنج بریزیم و با گوشت پخته شده سرو کنید.

غذا حاضر شد نوش جان

نظرات
    شما شوید باقالی با گوشت را چطور درست می کنید؟
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نظرات بعد از تایید منتشر خواهد شد

    مشاور توسعه سایت